Don't, i have pms

Godmorgon allihopa, eller de kanske bara e jag som tycker de är morgon haha, Kom precis hem fick skjuts hem för de va ju så långt o gå en bit i Gottsunda. I förrgår va ja o Natha ute hela jävla natten med några vänner. åkte hit o dit. Sen när vi kom hem skulle vi inte decka och va gör vi direkt? Jo vi deckar.. Men bara i någon timme sen så går vi ut igen men bara fram o tbx t centrum. Vi hade några ärenden till mamma oxå. Sen igår när precis innan Nathas buss kom så kom Sofia hit. Sen efter några timmar åkte ju även hon hem, men vi prata iaf hela natten ovanligt va?
Sen när ja lämna henne vid bussen kom ja inte hem va ute o prata me några sen gick ja hem till en vän o där blev ja fast. Skulle ''sova'' där men blev ist massa ärenden mitt i natten höll på att frysa ihjäl plus att ja har mens så va inte direkt glad, höll iaf på att somna i bilen tills vi kom till Mc'donalds. Då blev ja glad haha riktig tjockis, nej men då blev ja bjuden på mat som va efterlängtat kan ja säga. Sen kom mitt legg till användning oxå, asså hur tråkigt liv kan poliser ha egentligen stoppar varenda bil med blatte killar i och inte nog med de, dom har börjat åka buss oxå? Hahahah patetiskt. Men iaf sen när vi kom hem så decka ja direkt skulle till skolan idag men mensen ville inte de så fick vara hemma.. Nu har ja iaf varit hemma ett tag ska duscha o fräsha till mig för sen kommer mina älsklingar hit, som ska få höra en bomb hihi. Gud va mycket ja har skrivit nu herremingud haha.
PUSS!


i hope u grow up soon

Har varit hemma hela kvällen me Sofia o Natha men dom åkte hem o ja gick o sov för jag hade sån jävla mensvärk..
Nu är Natha påväg hit igen sen blir de väl ut.
HAHAHA handikapp vi är.


all i can do is pray for u ..

Nu är de såhär ja är så jävla less på människor, Har ni så tråkigt liv så ni måste lägga ner ert på andras?
Ärligt talat skaffa er ett liv o ha kul istället för att leka fina o fel fria. Alla har sina brister o de är inget att skämmas för. Jag är inte perfekt nej långt ifrån men jag är lycklig och de är väl de som räknas Eller har ja fel? asså ja orkar inte  drama ja kör mitt race sen dom som gillar de joinar resten behöver inte bry sig. Hata mig de kan ja inte göra nått åt men snacka inte skit om mig för ni själva är inte perfekta. Säger bara att ja är lycklig och inget o ingen kan förstöra de. Inte ens ni som inte har nått eget liv, de är ju lite tragiskt endå att ni inte har ett eget liv o sköta.. Nej nu tänker ja väcka min älskling o kolla hur de är med henne sen börja kolla dagen. Puss



i dont blame u at all

Vi blev hemma trotts allt hit och dit ikväll tråkigt men samtidigt skönt. Ska strax göra i ordning mig för the master bed åh gud va ja har saknat min säng...
Imorgon blir de upp fixa sig o sen in till stan eller nått för att hämta ut pengar för de funkar tydligen inte i centrum ?
Aja jätte skönt o vara hemma iaf nu ska ja sova. Puss!


Im coming home and so are u

Jippiii tänker inte säga mer än att ja satt o gjorde Sofia sällskap när hon duscha/badade naked haha! Nu mår hon bättre o gissa vad vi ska hem till mig.
Åh gud va ja har saknat min bästa friska sjuka älskade vän.
men nu äntligen är hon på benen igen hihi i love it ♥
Sen när vi kommer hem till mig så ska ja duscha o fixa mig oxå känner mig lite sådär ofräsh just nu har ju varit här sen i måndags eftersom min älskling har behövt mig. Så ska bli skönt o duscha osv. Sen får vi se hur vi gör om vi stannar hemma eller inte haha årets stanna hemma? Va är de hahah..
Vi hörs senare puss!

Hetaste brudarna ever håller ni inte med?

han saknar säkert testikel

Igår va en händelserik rik dag.. Började med att vi skulle till sjukhuset men de flyttades fram eftersom vi va tvungna att åka till stallet där http://ssofiamagnuson.blogg.se/ häst skulle avlivas... Inte kul alls.. Sen blev de raka vägen till sjukhuset med min älskling. Sen blev de hem o kolla på Svensk Maffia haha de är riktigt kul o kolla på när man vet vilka dom pratar om o vilka som gjort vad haha. Sen somna ja typ direkt va jätte trött mitt dygn är bra igen åh i like!
Idag ska ja hem o duscha o så o förhoppningsvis med min älskling som börjar bli friiisk ååååh vi ska få vårt liv tbx !!
Skulle åkt till en person idag men gick på toa och då blev de ändrade planer woohoo.. Tummen ner !
Nu ska ja iaf chilla ett tag äta snacka lite me min älskling sen blir de åka buss hem till Gottsunda!
Nu ska ja hem till mina små saknade älsklingar!



Fortsätter bloggen här!

Kommer nu börja blogga här istället.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0